.

.

vendredi 24 juin 2016

Здравица Његове Светости Патријарха српског Иринеја на вечери у критској Православној академији 24. јуна 2016.

Ваше Све-Свјатјејшество,
Предстојатељи помесних православних Цркава, 
браћо Aрхијереји,
учесници Светог и Великог Сабора, 
уважени директоре критске Православне академије,
Фотографија ђакона Александра Секулића

Древна је изрека светих Божјих људи: „Ко госта гости, удостојава се гостољубља Божјег.“ Гости смо ове Академије, установе васељенског зрачења. Гости смо Апостолске Цркве Крита. Гости смо преко њих и непосредно православне Константинопољске Цркве – Мајке Цркве свих новијих помесних Цркава Божјих православних, првог Трона свих Цркава православне васељене. 

Хвала вам, Ваше Све-Свјатјејшество, у име свих учесника овог Светог и Великог Сабора Цркве Божје. Овај Свети Сабор потврђује да је заиста сâма Црква Сабор Бога и човека, Бога и свеукупне Његове творевине, позив да се сви људи, сва бића и свеукупна Божја творевина, саберу око Њега, Јединородног Сина Божјег, васкрслог из мртвих, у Невечерњем Царству Оца и Сина и Светога Духа.

Сабрани на овом Великом Сабору, настављамо вековно дело Цркве Христове: благовестимо свету једино спасење од греха, демонског зла и смрти, и јединог Спаситеља Христа Бога нашег. Црква зато постоји, она саборно, једним срцем и једном душом дела две хиљаде година, и делаће до краја света и века.

Благодарећи Вама, Ваше Све-Свјатјејшество, благодаримо и Првојерарху апостолске Цркве Крита господину Иринеју и свим Архијерејима Цркве Критске; благодаримо овој знаменитој Православној академији, као и свима онима који су на било који начин, нарочито молитвом, допринели да ово гостољубље на Великом Сабору буде истински авраамовско, желећи свима Вама да будете гости Божји за трпезом Јагњета Божјег, Христа Бога нашега, у Невечерњем Царству Божјем.

На многаја и благаја љета!

Извор: Званчни сајт СПЦ

1 commentaire:

  1. НАЈБОЉА ОНЛИНЕ ЉУБАВНА СПЕЛЛ ЦАСТЕРА ДОБИТИ СВОЈ ЕКС ЉУБАВ, МУШКАРАЦ, ЖЕНУ, ДЈЕВОЈЧИЦУ ИЛИ БОИФРИЕНД БАЦК. АДД ХИМ УП ОН ВХАТСАПП: +2349083639501
     -Емаил- блацкмагицсолутионс95@гмаил.цом
    Моје име је Цхристиан Хофман. Ово је веома сретан дан у мом животу захваљујући помоћи коју ми је дао др .носакхаре да ми помогне да повратим своју бившу жену са његовом чаролијом љубави и магије. Био сам у браку 6 година и било је тако страшно јер је моја супруга заиста варала и тражила развод, али кад сам наишла на е-пошту Др..носакаре на интернету о томе како је помогао толико људи да добију повратну помоћ и помоћ поправити однос и учинити људе срећним у њиховом односу. Објаснио сам своју ситуацију и онда сам тражио његову помоћ, али на моје највеће изненађење, он ми је рекао да ће ми помоћи у мом случају и да сада славим јер се моја супруга потпуно промијенила на боље. Она увек жели да буде уз мене и не може ништа да уради без моје садашњости. Стварно уживам у свом браку, каква велика прослава. Наставићемо да сведочим на интернету зато што је Др ..носакхаре прави чаролија. ПОТРЕБНА ПОМОЋ? КОНТАКТ
      -Емаил- блацкмагицсолутионс95@гмаил.цом
    можете га и додати на Вхатс-апп: +2349083639501
    Он је једини одговор на ваш проблем и чини да се осећате срећним у вашем односу. И то је савршено у вашој вези.
    хоћеш да ти вратиш бившег?
    желите љубавну чаролију за новог љубавника?
    Решење проблема без детета?
    Решење финансијских проблема?
    Слаба ерекција и брза ејакулација?
    решење болести и болести тела
    Желиш да те промовишем у својој канцеларији.
    Рјешење проблема развода?
    Вхатсапп или назовите +2349083639501 (молим вас занемарите ако вам није потребна помоћ)

    RépondreSupprimer